USN Skip to Content USN Skip to Footer
Auction

Brug for hjælp?

Vi har samlet svarene på en række af de spørgsmål, vi oftest får til hvordan man deltager i vores auktioner. Vi har grupperet og samlet svar og spørgsmål i disse kategorier.

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os.

Spørgsmål og svar

Din konto

Du opretter en konto ved at trykke på "Opret konto" i øverste højre hjørne her på siden.

1. Udfyld oplysningerne og tryk "Opret konto".
  2. Følg instruktionerne om at bekræfte din e-mailadresse.
  3. Log ind

Du skal oprette en konto for at kunne deltage i vores auktioner.

Når du logger ind på din konto har du adgang til "Mine sider", hvor du har adgang til dine oplysninger, fakturaer, indleveringslister og afregninger. Du får adgang til vores online vurderingsformular, og hvis du opretter kommissionsbud, kan du se en liste over dine bud.

Nej, det koster ikke noget at oprette en konto.

Se på vores prisliste, hvad det koster at købe og sælge på Svendborg Auktionerne.

Tryk på "Glemt kodeord?" for at få sendt en mail med instruktioner til at nulstille din adgangskode.

Får du i stedet en besked, at ingen bruger er registreret med denne mailadresse, så kan du vælge "Opret konto" i øverste højre hjørne for at oprette en ny konto.

Har du oprettet din konto, men glemt dit login, kan du gøre følgende:

1. Klik på login.
  2. Tryk på "Glemt kodeord?" og indtast den e-mail, der er forbundet med din konto, og vælg "Nulstil kodeord".
  3. Hvis din e-mail er registreret, sender vi dig nu en e-mail med en kode, som du skal indtaste her. Herefter kan du vælge et nyt kodeord.

Tryk på "Glemt kodeord?" for at få sendt en mail med instruktioner til at nulstille din adgangskode.

Når du logger ind på din konto har du adgang til alle dine oplysninger under "Mine sider", du finder linket til dine sider i øverste højre hjørne.

Under punktet "Mine oplysninger" kan du opdatere dine personoplysninger.

Ønsker du at lukke din konto skal du kontakte Svendborg Auktionerne på mail eller telefon.

Ved yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. God auktion!