USN Skip to Content USN Skip to Footer
Auction

Brug for hjælp?

Vi har samlet svarene på en række af de spørgsmål, vi oftest får til hvordan man deltager i vores auktioner. Vi har grupperet og samlet svar og spørgsmål i disse kategorier.

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os.

Spørgsmål og svar

Deltage i auktion via live stream

For at kunne byde på på vores auktioner skal du oprette en konto her på vores auktionshjemmeside.

Når du er oprettet og logget ind, kan du deltage i auktionen, når den starter, ved at gå ind på auktionskataloget og trykke på "Følg med live".

Du kan følge med i auktionen via live stream uden at være logget ind, men du kan kun byde, når du er logget ind på din konto.

Du finder auktionskataloget, og trykker "Følg med live". Når auktionen går i gang kan du følge med på videobilledet. Tjek, at du har lyd tændt på din PC/tablet og på selve videobilledet.

Når du har åbnet livestream vinduet "Følg med live", kan du byde på varen, der er under hammeren, ved at trykke på "Byd" knappen, der hele tiden vil afspejle næste bud.

Du skal være logget ind på din konto for at byde. Har du ikke en konto endnu, kan du oprette den her.

Vi forsøger at minimere forsinkelsen på livestream'en, men der kan være en lille forsinkelse på op til nogle sekunder. Vi anbefaler at være opmærksom og hurtig, når du afgiver dine bud.

Hvis dit bud vinder, får du kortvarigt vist en grøn boks med teksten "Du har vundet lot #<nr>. Tillykke.!

Senest første mandag efter auktionen modtager du din faktura på mail, og du kan også se fakturaen og betale den fra din konto, under "Mine sider" og Ubetalte fakturaer.

Nej, alle afgivne bud er bindende og kan ikke annulleres. Sørg derfor for at dobbelttjekke dit bud, inden du afgiver det.

Ifølge vores købsbetingelser pkt.1 afholdes vores auktioner efter gældende dansk auktionslovgivning. Auktioner afholdes som traditionelle, fysiske, hammerslagsauktioner, og der er derfor ingen fortrydelsesret, heller ikke for bud via livestream eller kommission.

Hvis du oplever tekniske problemer og du ikke kan finde svar her på siden, kan du kontakte os på tlf. +45 62 21 22 31.

Gebyrer og salærsatser vil fremgå tydeligt på vores prisliste.

Når vi gør et auktionskatalog tilgængeligt op til en auktion, finder du det her på siden under Auktioner. Du kan gennemgå det før auktionen for at planlægge dine bud.

Vi sender altid nyhedsbrev ud til vores kunder, når et katalog er klar, så du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet og automatisk få besked.

Når du har det højeste bud, vil der ud for buddet stå "Dit bud".

Hvis du bliver overbudt, vil du kunne se i budhistorikken, at der er registreret et bud højere end dit.

Du har mulighed for at afgive et nyt, højere bud, hvis du ønsker at fortsætte med at byde, og indtil auktionarius har afgivet hammerslag.

Hvis du afgiver et bud og får beskeden: "A bid has already been placed at the same price"/"Der er allerede accepteret et bud med samme pris, som dit bud", betyder det at en anden er kommet før dig med sit bud.

Ved yderligere spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. God auktion!